Алергии при децата

ПРОДУКТИ ЗА АЛЕРГИИ ЗА ДЕЦА НА КЛАРИТИН®

Кларитин® сироп за деца предлага на децата облекчаване на симптомите на алергия, като кихане, течащ нос, сърбящи, сълзящи очи и сърбящ нос или гърло, без да причинява сънливост. Така че децата да имат възможност да прекарат повече време играейки - и по-малко време кихайки. Използвайте както е указано.

Кутия със сироп Кларитин® за деца с 24-часово действие и вкус на праскова за деца над две години.

Кларитин® сироп за деца с 24-часово действие

Този сироп, който не причинява сънливост, има страхотен вкус, който се харесва от децата и не съдържа оцветители, захар и алкохол.

полезни СЪВЕТИ ОТ МАЙКИТЕ

 

Като работещи майки, ние прекарваме часове в колите ни, возейки нашите деца. Но понякога забравяме, че в колите ни се събират алергени по същия начин, както в домовете ни - особено от прах и полени. Редовно почиствайте колата си отвътре, за да спомогнете за намаляването на алергените във Вашия “втори дом”.

- Радостина

 

Научете децата да си свалят обувките на входната врата, което ще спомогне за намаляването на внесените полени и алергени в дома Ви.

- Богдана

 

Силно препоръчвам закупуването на пречиствател за въздух. Те на практика премахват субстанциите, които предизвикват алергии, от дома по време на сезона на алергиите.

-Тина