Справяне с алергиите при децата

АлергиитеX Алергиите
Алергията е преувеличен имунен отговор към субстанция, която обикновено е безвредна.
никак не са забавни за децата и родителите. Открийте простички съвети за алергиитеX алергиите
Алергията е преувеличен имунен отговор към субстанция, която обикновено е безвредна.
, които ще помогнат на семейството Ви да контролира симптомите.

Divider

Преглед

Алергията е прекомерна реакция на имунната системаX система
Система за защита на организма, която ни предпазва от инфекции и чужди субстанции.
на Вашето дете към обикновено безвредни субстанции, например полените, прахта и животните и плесен. Когато детето е било в контакт с тези източници на алергени, организмът му ги смята погрешно за вредна субстанция и ги атакува чрез освобождаване на хистаминX хистамин
Естествено вещество, което се освобождава от имунната система, след като е имала контакт с алерген. Когато вдишате алерген, мастоцитите, намиращи се в носа и мембраните на синусите освобождават хистамин. Тогава хистаминът се прикрепя към рецепторите на кръвоносните съдове, намиращи се в близост,…
 в тялото, което води до проява на алергичните симптомиX симптоми
Алергията е преувеличен имунен отговор към субстанция, която обикновено е безвредна.
.

Независимо дали са вкъщи, в училище, в дома на приятел, или на тренировка по футбол, не е възможно децата напълно да избягват алергените във вътрешната среда и сезонните алергени във външната среда. Но съществуват начини, които да помогнат за намаляването на излагането на често срещаните алергени и да се справите със симптомите, така че Вашето дете да прекарва повече време в игра, отколкото кихайки.

СИМПТОМИ НА АЛЕРГИЯ ПРИ ДЕЦА

Хрема
Хрема
Сълзящи, сърбящи очи
Сълзящи, сърбящи очи
Кихане
Кихане
Сърбящ нос или гърло
Сърбящ нос или гърло
Запушване на носа
ЗАПУШЕН НОС
An outline of a cloud

Съвети за да държите под контрол алергиите на Вашето дете

НЕОБХОДИМА Е ПОМОЩТА НА ВСИЧКИ

Измежду ходенето на училище, срещите с приятели за игра или оставане с преспиване в къщата на баба, съществуват множество места, които Вашето дете посещава, и които изглежда са извън Вашия контрол. Нека всеки, който има редовни контакти с Вашето дете, да вземе участие, като разкажете за алергията на детето Ви и им дадете съвет как да му помогнат при нужда.

Измийте алергените

Децата може да забравят да Ви кажат, че са били изложени на алергени - като се започне от галене на зайчето в училище до търкаляне в листата в дома на приятел. За да намалите излагането на алергени, им създайте навик да мият лицето и ръцете си, когато се приберат вкъщи.

Разкрийте факторите

От съществено значение е да говорите открито с децата си относно това, кои са факторите, които могат да накарат алергията да се прояви, така че те да знаят за какво да внимават и съответно да избягват - от праха в класната стая до котката на най-добрия им приятел.

Проследявайте симптомите на алергия

Симптомите на алергияX алергия
Алергията е преувеличена реакция на Вашата имунна система към иначе безобидни субстанции (алергени от животински пърхот, полени, прахови акари и плесен)
при деца може да включват течащ нос, кихане, сърбящи очи, сълзящи очи и сърбящо гърло. Водете си дневник, за да проследявате симптомите на Вашето дете, така че да разберете с точност причината на всичкото това подсмърчане и кихане.

СПЕТЕ РАЗУМНО

АлергиитеX Алергиите
Алергията е преувеличен имунен отговор към субстанция, която обикновено е безвредна.
могат да повлияят на съня, да са причина за умора през деня и да повлияят на представянето в училище. Уверете се, че детето Ви получава необходимата почивка, за да му помогнете да бъде в най-добра форма. След това направете същото за себе си!

ПОДГОТВЕТЕ СЕ

Не забравяйте да поддържате на разположение медикаменти за алергията на децата си, независимо кога и къде се проявят симптомите.

Покорете този страхотен външен свят

От катерене на дървета до търкаляне в тревата, алергените от полените и плесените могат да провалят плануваната забава навън при деца с алергииX алергии
Алергията е преувеличен имунен отговор към субстанция, която обикновено е безвредна.
. Намерете простички съвети за справяне с алергиите във външната среда, така че детето Ви да може да се наслаждава повече на прекараното време на открито. Скъсайте с алергиитеX алергиите
Алергията е преувеличен имунен отговор към субстанция, която обикновено е безвредна.
в закритите помещения От вкъщи до училище, до дома на баба научете лесни за изпълнение съвети за справяне с алергията на Вашето дете в затворени помещения.

Може да харесате

Опаковка таблетки Кларитин 24 ч.

Кларитин® таблетки с 24-часово действие

Една таблетка, която не причинява сънливост ефективно облекчава симптомите на алергия през целия ден, всеки ден.

Опаковка таблетки кларитин с 12-часово действие

Клариназе® таблетки с 12-часово действие

Тази мощна таблетка облекчава често срещаните симптоми на алергия като кихане, течащ нос, сълзящи, сърбящи очи и сърбящ нос или гърло, както и запушване на носа, и налягане в синусите, без да причинява сънливост. Използвайте както е указано.

Кутия със сироп Кларитин® за деца с 24-часово действие и вкус на праскова за деца над две години.

Кларитин® сироп за деца с 24 часово действие

Този сироп, който не причинява сънливост, има страхотен вкус, който се харесва от децата и не съдържа оцветители, захар и алкохол.